Aerobickleding

Aerobickleding van PIXIEWelke aerobickleding draag je bij Aerobics?

Bij de aerobicslessen draag je vooral sportkleding waar je jezelf lekker in voelt en je jezelf vrij kunt bewegen. Functionele ademende sportkleding die transpiratievocht afvoert en gemaakt van materiaal wat snel opdroogt zoals bijv. dry-fit of Supplex. Dit zal je transpiratie efficiënt af voeren en ook de cool down zal gemakkelijker verlopen.

Sportmaterialen voor Aerobicskleding

Sportmaterialen met een Lycra erin hebben de voorkeur omdat dit zorgt voor een optimale bewegingsvrijheid tijdens het sporten, je voelt de kleding niet omdat het als een tweede huid om je heen zit. Door het gebruik van technische en duurzame materialen blijven je sportbroeken en sport shirts erg lang mooi.

Sportkleding voor warming up of cooling down

Voordat je gaat beginnen met sporten is het belangrijk dat je start met een goede warming up en dus ook niet koud begint. Trek als je naar de sportschool gaat een fleece sweater, vest of jack aan. Ook na de training kun je het beste een fleece vest of stoere hoodie of  aantrekken zodat je niet  te snel kan afkoelen als je bezweet uit ‘the gym’ komt.

Goede sportbh voor aerobics

Ook een goede sportbh is belangrijk tijdens je aerobicles. Bij aerobics draag je vooral een sport bh waarin je je lekker voelt: licht en flexibel.  Je bh moet goed ondersteunen, maar ook de bewegingen van je lichaam perfect blijven volgen.

ontwerp-sportkleding-damesAerobickleding merken

De basic sportkleding merken zoals Puma, Nike, Reebok en Adidas hebben ook een ruime aerobickleding collectie. Maar wil je eens wat unieks en aparts dan kun je ook terecht bij een superleuk, hip en Nederlands merk aerobickleding PIXIE.NL. Hier kun je ook zelf je sportkleding outfit samenstellen in de kleuren die je zelf uitkiest.