Lange sportbroeken

Ben jij op zoek naar extra lange sportbroeken?

De Nederlandse dames en heren worden steeds langer maar de internationale sportkleding merken breiden juist steeds meer richting Azië uit en passen daar ook hun maten op aan. Zo zijn ook de italiaanse en franse maten duidelijk kleiner dan onze maten.

Nederlands sportmerk PIXIE.NL maakt ook lange sportbroeken

Het Nederlandse kwaliteits sportmerk PIXIE maakt haar sportkleding in het eigen atelier, gewoon in Hellevoetsluis. Hierdoor kunnen zij ook alles op lengte leveren. Dus heb je lange benen en wil je nooit meer met hoog water in de sportschool verschijnen? Dan kun je bij PIXIE.NL gewoon lange sportbroeken bestellen.

Ervaring met maatwerk

PIXIE is in 1994 opgericht door Miranda van Driel. Zij heeft haar opleiding op de mode academie ‘Academie de Couture’ in de richting maatwerk succesvol afgerond.  Na de opleiding is zij gaan werken in een bedrijf gespecialiseerd in het snijden van rekbare materialen. Daarna heeft zij ook in een bedrijf met als specialiteit balletkleding gewerkt. Dit was een goede basis voor haar eigen bedrijf in sportkleding op maat. Zo kan zij haar ervaring in rekbare materialen én maatkleding opleiding prima combineren.